Sunday, 16 January 2011

Homemade soutdough bread/ thuisgebakken zuurdesem

Made a starter from scratch starting last sunday and I just pulled the first loave out of the oven,Yum!

Ben vorige week met mn eigen zetsel begonnen en heb zojuist het eerste brood uit de oven gehaald,erg lekker!

Posted via email from Vera Lothian's posterous

1 comment:

  1. Wat spannend! Ik denk er ook over om zelf eens zuurdesem te gaan maken maar het komt er maar niet van... Je linzensoep recept lijkt me ook heerlijk. Leuk hoe je de letter K hebt geintroduceerd! Ik heb mijn kinderen ook op een spelender wijze manier de letters geleerd toen ze drie waren, het ging vanzelf en ze vonden het leuk. Ondanks dat ze gewoon naar een schooltje gaan hebben ze er toch heel veel aan gehad!
    Groetjes uit lenteachtig drenthe (het is hier zonnig en wel tien graden!), mama lieveheersbeestje.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails